Internationalisering, kommunikation och översättningar. 

I torsdag fick jag en överraskning!

Tidningen Min firma hade kommit med posten och jag fanns på första sidan. (Ok, jag visste att jag skulle vara med i tidningen, ja. Men inte på första sidan och jag hade ingen aning om när vi skulle få tidningen).

Kontentbyrå Makeyourmark pratade med mig om internationalisering och kommunikation. Det fanns inte plats för allt jag ville säga (ni som känner mig kan föreställa er varför) men delade tre tips som är bra att tänka på i början av en internationell satsning. Jag hoppas tipsen kommer till nytta.

Tidningen som ges av Unionen Egenföretagare kommer snart att kunna laddas ner som PDF på Min Firma:s hemsida.

Jag hoppas tipsen kommer till nytta.

Internationalisering

Nyhetsbrev

Vill du läsa korta och intressanta nyheter om kommunikativ marknadsföring och dess användning inom kreativa översättningar, utvecklingen inom mitt företag och lingvisterna bakom dina texter? Jag skickar ett månadsbrev med det viktigaste som förbättrar och berikar vårt samarbete och din kommunikation på spanska.