Kontakttolkning

Projektet ”Skills to Maximize Inclusion through Interpreting and Mediation” (SMIIM) handlar om kontakttolkning och integration. Den alla de ingredienser som jag brukar använda i mina dagliga recept; språk, kultur, kommunikation och med människan i centrum.

Det är precis dessa ingredienser som lockade mig att delta i denna insats för integration och kommunikation.

Jag är mycket intresserad av hur olika faktorer som kultur, traditioner och synsätt kan påverka kommunikationen. Språket är inte tillräckligt för att ha en effektiv kommunikation.

Deltagarna träffades nyligen i Palermo för att medverka i en ledarutbildning.

I en presentation på utbildningen spred jag min syn på språk, tolkning och översättning för att lyckas kommunicera på riktigt. Jag delar med mig av några citat som har inspirerat mig i detta arbete. Jag hoppas att det visar dig värdet av de lösningar som jag erbjuder.

Nyhetsbrev

Vill du läsa korta och intressanta nyheter om kommunikativ marknadsföring och dess användning inom kreativa översättningar, utvecklingen inom mitt företag och lingvisterna bakom dina texter? Jag skickar ett månadsbrev med det viktigaste som förbättrar och berikar vårt samarbete och din kommunikation på spanska.