Tolken och kommunikationen

Tolken…

Ni vet! Ni känner mig redan… När jag påbörjar ett uppdrag eller ett samarbete går jag ALL IN! Inga gråa zoner, det är passion deluxe som gäller… jag läser, skriver och andas ämnet som jag arbetar med… Så var beredd på att jag kommer att dela med mig många citat och inlägg kring kontakttolkning.

Jag har läst många böcker om tolkens roll och tolkanvändarens upplevelser av att samarbeta med en tolk i rummet och jag är nu fylld av tankar och funderingar som handlar om ett yrke som finns för kommunikations skull. Och när jag hör ordet kommunikation, jag bara kickar igång!

Här kommer en av mina favoriter. Jag hoppas att du också blir inspirerad av vad en tolk gör… vi brukar inte se dem, precis som översättarna… men de finns…

Nyhetsbrev

Vill du läsa korta och intressanta nyheter om kommunikativ marknadsföring och dess användning inom kreativa översättningar, utvecklingen inom mitt företag och lingvisterna bakom dina texter? Jag skickar ett månadsbrev med det viktigaste som förbättrar och berikar vårt samarbete och din kommunikation på spanska.